Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

JEG KAN – uden ble, uden sut, gå på toilet

kr. 229,00 Inkl. moms

“Jeg kan” tavlen er en motiverende belønningstavle, som skal støtte dit barn i sin udvikling. Du kan bruge “Jeg kan” tavlen til både pottetræning, stoppe med ble eller sut, huske håndvask, børste tænder eller hvis du skal motivere dit barn til at tørre sig selv efter et toiletbesøg. Tavlen her er et genialt redskab til at støtte dit barn i at komme i mål!

Når I har sat et mål, skal dit barn, hver gang opgaven klares, sætte et kort på tavlen. Dét at dit barn får en belønning i form at et synligt kort på tavlen, kan gøre at udfordringen bliver sjovere og dit barn bliver mere motiveret for at komme i mål. I kan evt. aftale en belønning, når der er et bestemt antal kort på tavlen.

Der medfølger 2 x “Jeg kan” tavler, velcrodutter og 60 piktogramkort (10 af hver af de 6 udfordringer) . På den måde kan dit barn have mere end ét mål ad gangen, eller I kan have de to tavler til at hænge forskellige steder i hjemmet, alt efter hvor opgaven klares henne.

  • Motiverende
  • Selvstændighed
  • Overblik

Målgruppe: 3 – 6 år.

Ønsker at du at kunne flytte rundt med tavlen, kan du sætte den på en hård overflade som fx en mappe eller et stykke pap. Det er muligt at vende piktogramkortene om og tegne selv, hvis du synes, du mangler et kort. Ellers kan der tilkøbes et ekstra sæt her.

Se længere nede på siden for mere information, og hvordan tavlen hænges op. Tavlen findes også i denne farve.

Har du en magnetisk overflade, hvor du kan sætte plakaten/tavlen op f.eks. en opslagstavle eller et køleskab, kan du bruge magnettape bagpå piktogramkortene. Det kan du finde her.

På lager

Fragt, levering eller hjælp?

Fragt er gratis er ved køb over 400kr. Køb under 400kr koster 19kr i fragt. Fysiske varer afsendes indenfor én hverdage. Digitale varer leveres med det samme pr. mail: Vi sender med både DAO og GLS.

Retur:
Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.
Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk Eller fange os i chatten

Gå til kontakt 

Gå til FAQ

Tilføj kr. 400,00 til kurven og få gratis fragt!

Tavlen måler 20 x 20 cm og med selvklæbende baggrund. Det betyder at plakaten har klister bagpå, som er let at sætte op på forholdsvise jævne overflader.

Der er 60 tilhørende kort. De er 3 x 3 cm i kacheret karton.

Velcrodutter til plakat og piktogramkort medfølger.

Vær opmærksom på, at du selv skal sætte velcrodutterne på materialet, når det er modtaget.
Da plakaten er selvklæbende skal den sættes på forsigtigt, så der ikke kommer luftbobler under. Det er muligt at korrigere lidt undervejs, men undlad at fjerne hele bagsiden på en gang. Tag lidt ad gangen og sæt det fast på en plan overflade.
Den kan sættes på både helt blanke overfalder eller lidt ujævn på gipsvægge. Plakaten tages let ned igen uden at rive væggen med! Den kan formentlig sættes op igen, men med tiden vil klisteret bag forsvinde ved at tage den op og ned flere gange. Den kan dog stadig hænges op på en opslagstavle med nåle så.

 

Piktogramkortene består af:

10 x vaske hænder

10 x børste tænder

10 x uden ble

10 x toilet/potte

10 x uden sut

10 x tørre mig selv

Her kan du se en video, hvor jeg forklarer, hvordan plakaten hænges op.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JEG KAN – uden ble, uden sut, gå på toilet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.