Anmeldelser

"Det er jo et fantastisk materiale at have i lommen som pædagog, lærer, forældre - som menneske - omkring børn, hvis man altså ønsker at være en del af den grundlæggende vigtige dannelsesproces i bøns liv med leg og læring som et stærkt fundament i livet fremad... TAK, til jer for at føre ideer ud i virkeligheden på en bund af viden. "
Min store dreng har svært ved at se forskel på de små b og d og her er læringscirklen med bogstaverne bare et hit. Vi er virkelig begejstrede for dem. Jeg vil bare lige sige TAK for alle dine dejlige lege! Jeg gik hjemme med min datter til hun var 2 år og 9 måneder og vi har altid leget så mange af dine lege. Jeg giver dem skylden for at hun kunne alfabetet (både store og små bogstaver) inden hun blev 3, kender de fleste former (også rektangel og trapez fx) og ofte får at vide at hun er knivskarp
Det er fedt at kunne give sit barn læring under leg og man så samtidig selv synes at det er sjovt! Og alle dine idéer - jeg havde ikke fundet på dem selv! Det er så dejligt at se jeres ideer og initiativer til at øge børns leg og læring
TAK. Vi bruger dem (cirkler) i vores udskoling på min skole. De virker rigtigt godt. Jeg anbefaler dig til alle forældre du er et must at følge! Kæmpe skulder klap
Tak for dit mega store arbejde! Min datter bruger cirklerne i matematik i skolen og glæder sig meget til at få et sæt herhjemme også. Så er din lærings julekalender blevet sat op til min 3 årig datter.Opgaverne er spot on og vi glæder os til en lærerig december. Tak for fint indhold til en overskuelig pris
"Så spændende! Virkelig gennemarbejdet, konkret og ligetil. En verden fuld af gode ideer til at gøre hverdagen faglig med en legende tilgang. Didaktik med glasur på."
TAK for inspirationen! Du reddede lige en time her på dag 2. Har en dreng med autisme som er på meget nedsat skoletid og vi finder simpelthen så meget inspiration hos dig, tusind tak.
De er geniale. Jeg bruger dem i dansk på mellemtrinnet. Eleverne får dem udleveret efterhånden, som vi gennemgår emner - de har dem i en nøglering så de hele tiden kan tilføje flere. Det er virkelig et enestående redskab og smart udført i farver og overskueligt som redskab for børn og unge.Tak!
De elsker dine læringscirkler på min skole. Har modtaget CIRKLERNE i dag og de er bare FINE!! Glæder mig til at se dem i brug #lækkertudført #godidé Tak for handlen.
Det du har skabt er præcis det vi har eftersøgt til vores datter i indskolingen. Tusinde tak!Jeg er selv lærer, og er fuldstændig vild med de ting, du laver. Det er SÅ sejt! Tak for at dele med alle os andre.
Mega anbefaling af @legoglekties læringscirkler. Vi har fået dem i dag og den 8-årige er lykkelig! Vi har bestilt for indskoling og mellemtrin og har mixet et sæt med de ting, hun er bidt af pt. Engelsk og matematik er især et hit og det er så nemt lige at slå op og øve sig på den svære syvtabel fx.
Jeg faldt lige over din side og blev vildt glad, inspireret og motiveret til at lege og lære med mine drenge. Tak for en fantastik side! Hilsen en motiveret og optimistisk mor.
Det er virkelig en genial side, som som han give mange børn lyst til læring, tænker jeg. Fordi mam netop kan lave det til en leg. Tak for det.
Scroll til toppen