Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

Leg&Lektie kort (Print selv)

kr. 69,00 Inkl. moms

Leg&Lektie kortene er beregnet til at øve bogstaver, skrive bogstaver, træne de 120 huskeord og de lydrette ord. Alt dette er for de fleste børn forudsætningen for at blive en god læser senere. 
Indeholder 29 sider med de 28 bogstaver i alfabetet.

Målgruppe: 4- 9 år.


Du kan med fordel klippe skrivekortene ud og laminere dem, så dit barn kan skrive med en tusch og let viske det ud igen. Lav også et hul og sæt dem i en nøglering, så de er samlet.

Brug kortene således – side 1: 

Kortene skal overordnet set give fokus på bogstavets navn, form og lyd.De store bogstaver:
– Kør fingeren på de store bogstaver og øv formen.
– Skriv med forskellige tuscher på de store bogstaver.
– Form de store bogstaver i modellervoks og læg dem på bogstavet.
– Hæl sand/salt/sukker på pladen, så det former bogstavet.
– Læg knapper/lego, så bogstavet formes.

3 kasser:
Lad dit barn øve sig i at skrive bogstaverne med forskellige typer blyanter og tuscher. Visk ud igen, hvis kortene er lamineret. 

Find bogstavet kassen
Dit barn skal nu finde og genkende det aktuelle bogstav på kortet. Sæt ring eller kryds over bogstavet.

Brug kortene således – side 2:

Cirklen:
I cirklen finder dit barn andre ord, der starter med bogstavet. Tal om tegningerne, sig ordene og lad dit barn lytte efter første bogstav og senere de andre bogstaver. Lav en sætning med ordet og måske kender I flere ord med bogstavet?

Firkant med huskeord:
Firkanterne indeholder alle 120 huskeord, som er de mest brugte i danske børnetekster. Når dit barn kan læse disse, er det meget lettere at læse i en lille bog. I kassen står de huskeord, som starter med pågældende bogstav. 
Øv huskeordene, allerede når I taler om bogstaverne. Dit barn er måske slet ikke gammel nok til at kunne alle bogstaver endnu, men læs huskeordene, tal om dem og sig hvad der står alligevel. Mange børn kan tideligt begynde at genkende ordbilleder og ikke kun billeder.

Firkant med lydrette ord:

De firkanter, der står på spidsen på kortene, er ikke med huskeord men lydrette ord. Lydrette ord er de ord, som lyder som de staves. Når dit barn kan bogstavernes lyde, kan I begynde at sætte lydene samme til små ord. Start med “Lydrette ord 1” tag langsomt ord med flere og flere bogstaver. Der er lydrette ord på de kort, hvor bogstavet ikke har huskeord, som starter med det. Hvis arkene ikke lægger sig rigtig ovenpå hinanden ved print, er det din printerindstilling og computerindstille, som skal tjekkes.

Fragt, levering eller hjælp?

Fragt er gratis er ved køb over 400kr. Køb under 400kr koster 19kr i fragt. Fysiske varer afsendes indenfor én hverdage. Digitale varer leveres med det samme pr. mail: Vi sender med både DAO og GLS.

Retur:
Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.
Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk Eller fange os i chatten

Gå til kontakt 

Gå til FAQ

Tilføj kr. 449,00 til kurven og få gratis fragt!