Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

Aftenrutine – piktogrammer med motivation

kr. 99,00 Inkl. moms

Aftenrutinen er for mange familier også konfliktfyldt eller fyldt med vores børns overspringshandlinger, da de færreste børn jo egentlig vil i seng.

Derfor udviklede vi denne – faktisk til vores egne børn, så de lettere kan hjælpe med at blive klar til sengetid uden, at vi skal dirigere dem rundt til hver enkelt opgave. Hver gang en opgave er løst klistres flappen op, og dit barn får en stjerne. Dit barn har samtidig mulighed for at få en følelse af at “kunne selv”. Som en del af varen medfølger et digitalt hæfte omkring konflikter med børn samt brug af piktogrammer.

Hvis du ikke skal bruge alle billederne, skal du blot lade stjerne sidde oppe. På den måde kan den varieres fra dag til dag.

Ønsker du også at få struktur og færre konflikter om morgenen, kan du købe en samlet pakke med morgen- og aftenrutinen her.

Inden brug anbefaler vi, at du giver den et hårdt buk og tryk og derefter påsætter velcroen. Du kan med fordel lade rutineflappen ligge i pres natten over inden brug, for at være sikker på at limen på velcroen tager godt fat.

Se længere nede  på siden for mere information.

På lager

Fragt, levering eller hjælp?

Fragt er gratis er ved køb over 400kr. Køb under 400kr koster 19kr i fragt. Fysiske varer afsendes indenfor én hverdage. Digitale varer leveres med det samme pr. mail: Vi sender med både DAO og GLS.

Retur:
Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.
Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk Eller fange os i chatten

Gå til kontakt 

Gå til FAQ

Tilføj kr. 400,00 til kurven og få gratis fragt!

Rutineflappen er knap 20 cm bred. Der medfølger velcrodutter, som man selv sætter på. Rutineflappen er kacheret karton lavet på et trykkeri, dvs der er en tynd plastikoverflade

En god aftenrutine til børn

En god aftenrutine kan mindske konflikter og hjælpe med at få en god og rolig afslutning på dagen. En god aftenrutine kan hjælpe med at berolige dit barn og forberede dit barn mentalt og følelsesmæssigt på at skulle i seng. Nogle af rutinerne kan hjælpe dit barn med at slappe af og falde til ro. Aftenrutinen kan hjælpe dit barn med at have en tydelig struktur over, hvad der skal ske og i hvilken rækkefølge. En god aftenrutine kunne se sådan her:

  • Toilet
  • Vaske sig
  • Nattøj på
  • Børste tænder
  • Læse/historie/rolig musik

En god og struktureret aftenrutine kan virke berolige og trygt for dit barn, og den kan give mulighed for kvalitetstid ved f.eks. at børste tænder eller læse sammen uden forstyrrelser. Derudover kan den også bidrage til at dit barn bliver mere struktureret og selvstændig ved, at vide hvad der skal ske og kan gøre det selv. En god aftenrutine kan også bruges til at forberede dit barn på den kommende dag. Det kan f.eks. være at finde tøj frem til dagen efter.

En god aftenrutine er værd at holde fast i, når I f.eks. overnatter andet steds eller har ferie, da det kan være noget af omvæltning for børn, at komme helt ud af de faste og gode rutiner. Samtidig bliver det nemmere for dit barn, at forberede sig på skiftet fra ude til hjemme, eller fra ferie til hverdag, da nogle af rutiner har været fastholdt og er de samme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aftenrutine – piktogrammer med motivation”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Relaterede varer