Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

Morgenrutine – piktogrammer med motivation

kr. 99,00 Inkl. moms

Morgenrutinen er for mange familier en af de mest konfliktfyldte, da tiden er knap, alle er trætte og der skal gøres en del ting.

Derfor udviklede vi denne – faktisk til vores egne børn, så de lettere kan hjælpe i morgenrutinen og blive motiveret af at nå en opgave. Samtidig kan dit barn få følelse af, at vokse med opgaven, ved at fuldføre ting på egen hånd. Som en del af varen medfølger et digitalt hæfte omkring konflikter med børn samt brug af piktogrammer.

Så sig farvel til konflikt, gråd og 1000 gentagelse af en opgave om morgenen.

Hver gang en opgave er løst klistres flappen op, og dit barn får en stjerne.

Hvis du ikke skal bruge alle billederne, skal du blot lade stjerne sidde oppe. På den måde kan den varieres fra dag til dag.

Der medfølger velcro, som du selv skal sætte på. Når du modtager den, bør du starte med at give den et hårdt buk og tryk og derefter påsætte velcroen. Du kan med fordel lade rutineflapperne ligge i pres natten over inden brug, for at være sikker på at limen på velcroen tager godt fat.

Ønsker du også en rolig afslutningen på dagen med stuktur og forudsigelighed, kan du købe en samlet pakke med morgen- og aftenrutinen her.

Se længere nede på siden for mere information.

På lager

Fragt, levering eller hjælp?

Fragt er gratis er ved køb over 400kr. Køb under 400kr koster 19kr i fragt. Fysiske varer afsendes indenfor én hverdage. Digitale varer leveres med det samme pr. mail: Vi sender med både DAO og GLS.

Retur:
Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.
Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk Eller fange os i chatten

Gå til kontakt 

Gå til FAQ

Tilføj kr. 449,00 til kurven og få gratis fragt!

Rutineflappen er knap 20 cm bred. Der medfølger velcrodutter, som man selv sætter på. Rutineflappen er kacheret karton lavet på et trykkeri, dvs der er en tynd plastikoverflade.

Derfor er en god morgenrutine vigtig

En god morgenrutine til børn kan gøre en kæmpe forskel på, hvordan morgenen og dagen starter ud – både for dit barn, men også for dig. En god morgenrutine kan hjælpe dit barn med at få en rolig og god start på dagen, ved at der er klar og tydelig struktur over, hvad dit barn skal. En morgenrutine kunne se sådan ud:

  • Toilet
  • Tøj på
  • Morgenmad
  • Børste tænder
  • Pakke madpakke
  • Pakke taske
  • Overtøj på

En fast morgenrutine kan virke beroligende og trygt for dit barn. Det hjælper dit barn at vide, hvad de kan forvente, når de vågner op, og hvad der skal ske i løbet af morgenen. Dit barn lærer også at blive mere struktureret og selvstændig ved at gøre ting selv. Med en god morgenrutine kan i se frem til mindre stress og kaos om morgenen og starte morgenen ud med færre konflikter, som ellers kan opstå, når tingene er ustrukturerede.

Det kan kan faktisk også være en rigtig god ide, at fastholde den gode morgenrutine, når I overnatter andre steder eller det er ferie. Når der har været ændringer, kan det være svært at komme tilbage de faste rutiner, og det kan være med til at skabe konflikter og uro.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Morgenrutine – piktogrammer med motivation”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.