Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

Se alle produkter
Strukturpakke kr. 959,00 Inkl. moms

Kalender til børn – overblik og struktur

kr. 399,00 Inkl. moms

Min kalender (“Min dag” eller Hverdagstavlen medfølger ikke) er en selvklæbende kalender til børn i alderen 3år til 12 år. Den er perfekt til børn, der gerne vil have struktur og visuel støtte i hverdagen. Tavlen er udviklet med udgangspunkt i børns hverdag, og hvad der fylder for dem.

Kalenderen indeholder over 100 brikker med blandt andet skole, SFO, skiftedag, læge, tandlæge, mor henter, far henter, bedsteforældre henter, børnehave, legeaftale, sove ude, besøg og familiehygge. Se billeder for alle varianter. Desuden er der kort med flere forskellige pligter.

Som en del af varen medfølger et digitalt hæfte omkring konflikter med børn samt brug af piktogrammer. Der medfølger også velcro, som du selv skal sætte på, samt en vejledning til opsætning.

Plakaten er lavet sammen med en masse forældre, der er kommet med input. Kalenderen tager særlig hensyn til skilsmissebørn, da der er 2 kort med til “skiftedag”, som vi ved fylder meget for mange af de børn. Hvis du kun ønsker at bruge en uge til dit barn, kan de to andre uger let klippes af plakaten. Kalenderen egner sig desuden til børn med autisme. Desuden medfølger der ekstra piktogramkort. Hvis du mangler nogle specifikke piktogramkort, kan du vende de kort om, som du ikke kan bruge. På den måde kan du selv kan skrive /tegne det, du evt. mangler et piktogramkort af. Hvis du kun ønsker at have en oversigt, som kun viser én uge, kan du finde den her.

  • Struktur og overblik
  • Forudsigelighed
  • Selvhjulpenhed
  • Forventningerne tydeliggøres

Kalenderen findes også i grå, blå og rosa/lilla.

Se længere nede på siden for mere information, og hvordan plakaten hænges op.

Det er også muligt at købe “stor strukturpakke“, hvor du både får min kalender, min dag og hverdagstavlen.

Har du en magnetisk overflade, hvor du kan sætte plakaten/tavlen op f.eks. en opslagstavle eller et køleskab, kan du bruge magnet tape bagpå piktogramkortene. Det kan du finde her.

Fragt, levering eller hjælp?

Fragt er gratis er ved køb over 400kr. Køb under 400kr koster 19kr i fragt. Fysiske varer afsendes indenfor én hverdage. Digitale varer leveres med det samme pr. mail: Vi sender med både DAO og GLS.

Retur:
Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.
Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk Eller fange os i chatten

Gå til kontakt 

Gå til FAQ

Tilføj kr. 400,00 til kurven og få gratis fragt!

Du får:
– 121 piktogrammer med forskellige emner incl blanke kort, hvor du selv kan tilføje. Kortene er 350 g papir med kachering (tyndt lag plastik). De små tilhørende kort måler 3×3 cm.
Plakat-stickers i 61 x 27,5cm. Plakat med klister bagpå, som er let at sætte op på forholdsvise jævne overflader. Den kan let justeret og tages ned igen. Den kan tåle at blive flyttet et par gange, hvis overfladen holdes ren.
Velcro til alle kort samt plakaten.

Kalender med struktur

Mange mennesker bruger i dag en kalender til at få et overblik og holde styr på de mange aftaler og møder, som hverdagen byder på. I mange familier har børn ikke det overblik og kender oftest kun planen 1 eller 2 dage frem. Børn elsker struktur og forudsigelighed præcis ligesom os voksne! Derfor kan denne børneudgave af en kalender gør stor glæde i mange hjem. Dit barn vil blive mere engageret i ugen og månedens planer, det er lettere at være forberedt og du vil opleve færre konflikter, så dit barn ved hvad der forventes hvornår.

Kortets navn Antal kort
idrætstøj 1
bedsteforældre henter  1
SFO 5
ferie 1
HUSK 1
far henter 5
mor henter 5
skiftedag 2
børnehave 15
mandag 1
tirsdag 1
onsdag 1
torsdag 1
fredag 1
lørdag 1
søndag 1
tømme skraldespand 2
lave mad 2
vasketøj 1
forældre ude 2
fritidsaktivitet 2
legeaftale 2
forældremøde 1
tur 1
helligdag 2
fødselsdag 1
svømmehal 1
lusetjek 1
bad 1
klippe negle 1
ørelæge 1
slikdag 1
lektie 2
tørre støv af 1
støvsuge 1
rydde op på værelset 1
gymnastik 2
skole 15
fri 6
biblioteksbøger 1
passes ude 1
besøg 2
lægen 1
frisør 1
overnatning 2
handle ind  1
læsebøger 1
tandlægen 1
familiehygge 1

Her kan du se en video, hvor jeg forklarer, hvordan plakaten hænges op.

Skulle den stadig ikke hæfte helt, kan du varme limen op med en føntørrer eller putte lidt lim i hjørnerne.