Kalender til børn – ugeplan til børn. Piktogrammer og selvklæbende tavle (jordfarvet)

DKK 399,00 Inkl. moms

Min kalender (“Min dag” eller Hverdagstavlen medfølger ikke) er en selvklæbende kalender til børn i alderen 3år til 12 år. Den er perfekt til børn, der gerne vil have struktur og visuel støtte i hverdagen. Tavlen er udviklet med udgangspunkt i børns hverdag, og hvad der fylder for dem. Kalenderen indeholder over 100 brikker med blandt andet skole, SFO, skiftedag, læge, tandlæge, mor henter, far henter, bedsteforældre henter, børnehave, legeaftale, sove ude, besøg og familiehygge. Se billeder for alle varianter. Desuden er der kort med flere forskellige pligter.

Plakaten er lavet sammen med en masse forældre, der er kommet med input. Kalenderen tager særlig hensyn til skilsmissebørn, da der er 2 kort med til “skiftedag”, som vi ved fylder meget for mange af de børn. Hvis du kun ønsker at bruge en uge til dit barn, kan de to andre uger let klippes af plakaten. Kalenderen egner sig desuden til børn med autisme.

  • Struktur og overblik
  • Forudsigelighed
  • Selvhjulpenhed
  • Forventningerne tydeliggøres

Du får:
– 121 piktogrammer med forskellige emner incl blanke kort, hvor du selv kan tilføje. Kortene er 350 g papir med kachering (tyndt lag plastik). De små tilhørende kort måler 3×3 cm.
Plakat-stickers i 61 x 27,5cm. Plakat med klister bagpå, som er let at sætte op på forholdsvise jævne overflader. Den kan let justeret og tages ned igen. Den kan tåle at blive flyttet et par gange, hvis overfladen holdes ren.
Velcro til alle kort samt plakaten.

Kalender med struktur

Mange mennesker bruger i dag en kalender til at få et overblik og holde styr på de mange aftaler og møder, som hverdagen byder på. I mange familier har børn ikke det overblik og kender oftest kun planen 1 eller 2 dage frem. Børn elsker struktur og forudsigelighed præcis ligesom os voksne! Derfor kan denne børneudgave af en kalender gør stor glæde i mange hjem. Dit barn vil blive mere engageret i ugen og månedens planer, det er lettere at være forberedt og du vil opleve færre konflikter, så dit barn ved hvad der forventes hvornår.

Scroll til toppen