Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

Skærmpakken – visualiser skærmtiden

kr. 299,00 Inkl. moms

Her får du den perfekte pakke, til at holde styr på skærmtiden hjemme ved jer. Formålet med pakken er, at dit barn kan blive mere bevidst om sit eget skærmforbrug og samtidig får visualiseret, hvor lang tid der er tilbage.  I kan bruge skærmtid rutineflappen på lige den måde, som der giver mening for jer. Når dit barn “bruger” en af sine skærmtider, kan uret indstilles til det valgte antal minutter, og dit barn kan følge med i, hvor meget tid der er tilbage. På den måde er det klart og tydeligt, hvornår dit barn har brugt sin skærmtid. Denne kobling med rutineflappen og time timeren kan være med til at mindske konflikter der måtte opstå omkring skærmtid.

I pakken får du:

Der kan skrives på rutineflappen med almindelige tuscher eller whiteboardtuscher, som kan viskes af med fugtig klud. Du kan købe whiteboardtuscher her.

Inden brug anbefaler vi, at du giver den et hårdt buk og tryk og derefter påsætter velcroen. Du kan med fordel lade rutineflappen ligge i pres natten over inden brug, for at være sikker på at limen på velcroen tager godt fat.

Se længere nede på siden for mere information.

 

På lager

Ordered:0
Items available:76
Fragt, levering eller hjælp?

Fragt er gratis er ved køb over 400kr. Køb under 400kr koster 19kr i fragt. Fysiske varer afsendes indenfor én hverdage. Digitale varer leveres med det samme pr. mail: Vi sender med både DAO og GLS.

Retur:
Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.
Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk Eller fange os i chatten

Gå til kontakt 

Gå til FAQ

Tilføj kr. 449,00 til kurven og få gratis fragt!

Rutineflappen er knap 20 cm bred. Der medfølger velcrodutter, som man selv sætter på. Rutineflapperne er kacheret karton lavet på et trykkeri, dvs. der er en tynd plastikoverflade

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skærmpakken – visualiser skærmtiden”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.