Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

Skærmrutine – hold styr på skærmtiden

kr. 89,00 Inkl. moms

Børns vilkår er kommet med nye anbefalinger for børns skærmbrug, derfor har vi lavet en rutineflap til at holde styr på skærmforbruget.

Formålet med rutineflappen med skærmtid er, at dit barn bliver mere bevidst om sit eget forbrug af skærm. Desuden skal den hjælpe til med at visualiseret tidsforbrug, så det er hel tydeligt for dit barn, og du dermed undgår konflikter omkring skærmtiden.

Skærmtid rutineflappen kan bruges på lige den måde, der giver mening hjemme ved jer. Men her er nogle forslag til, hvordan du kan gøre:

Ugens skærmtid: Den kan bruges, hvor alle ugens syv dage bliver visualiseret. Her repræsenterer hver flap, hvor mange minutters skærmtid dit barn har hver dag. Når dit barn har brugt dagens skærmtid, vippes den op.

Skærmmotivation: Rutineflappen bruges, så dit barn motiveres til at få noget eller mere skærmtid. Du kan give dit barn mulighed for at få mere skærmtid ved f.eks. at en daglig pligt udføres, eller hvis dit barn f.eks. har leget udenfor i en time.

Dagskema: Nogle børn kan også have brug for, at skærmtiden bliver mere deltaljeret hver dag. I det tilfælde kan du bruge den, hvor minutterne deles ud over dagen, så hver flap fx er 10 minutter,  og hver gang de er brugt flappes den op.

Der kan skrives på med almindelige tuscher eller whiteboardtuscher, som kan viskes af med fugtig klud. Du kan købe whiteboardtuscher her.

Inden brug anbefaler vi, at du giver den et hårdt buk og tryk og derefter påsætter velcroen. Du kan med fordel lade rutineflappen ligge i pres natten over inden brug, for at være sikker på at limen på velcroen tager godt fat.

På lager

Fragt, levering eller hjælp?

Fragt er gratis er ved køb over 400kr. Køb under 400kr koster 19kr i fragt. Fysiske varer afsendes indenfor én hverdage. Digitale varer leveres med det samme pr. mail: Vi sender med både DAO og GLS.

Retur:
Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.
Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk Eller fange os i chatten

Gå til kontakt 

Gå til FAQ

Tilføj kr. 449,00 til kurven og få gratis fragt!

Børns Vilkår har lavet retningslinjer for børns skærmtid. De anbefaler, at børn mellem 3 – 6 år ikke bruger mere end 5 timer om ugen eller max 45 minutter om dagen.

Anbefalingerne til børn mellem 7 – 12 år siger, at man i hjemmet skal tale med sit barn om, hvordan skærmforbruget skal være, og sammen finder en god løsning. Lav nogle gode aftaler, som begge parter er tilfredse med. F.eks. at hvis dit barns computerspil varer 25 minutter, så sætter du ikke skærmtiden til 20 minutter.

Rutineflappen er knap 20 cm bred. Der medfølger velcrodutter, som man selv sætter på. Rutineflappen er kacheret karton lavet på et trykkeri, dvs der er en tynd plastikoverflade.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skærmrutine – hold styr på skærmtiden”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.