Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

“Min dag” – piktogrammer UDEN TEKST, derfor nedsat.

kr. 125,00 Inkl. moms

Se piktogrammerne med tekst her.

 

Det er piktogrammer UDEN plakat og velcro. Min dagsplan  er et fantastisk værktøj, som giver struktur, synlighed og forudsigelig for dit barn. Piktogrammerne her egner sig til andre nationaliteter, da der på kortene intet står. Du har mulighed for at lade kortene stå, som de er, eller selv skrive betegnelser på med en sprittusch.

Piktogrammer skaber færre konflikter og ro hos dit barn at vide, hvad der skal foregå. Desuden gør piktogrammer det lettere for dit barn at hjælpe til med at tage tøj på, når piktogrammerne tydeligt viser, hvad der skal tages på. Brug piktogrammerne i perioder, hver dag eller indenfor forskellige områder af hverdagen for at visualisere og skabe en mere gnidningsfri hverdag. Piktogrammerne er også særlig gode til børn med vanskeligheder som autisme. Dagsplanen kan godt bruges til 2 børn, hvor de får en række hver. Dog kan det blive nødvendigt med tilkøb af piktogrammer.

Målgruppe: 3-12 år

  • Færre konflikter
  • Overblik for dit barn
  • Faste rutiner
  • Tydelig struktur
  • Forventningerne tydeliggøres
  • Dit barn bliver mere selvhjulpen.

 

 

På lager

Fragt, levering eller hjælp?

Fragt er gratis er ved køb over 400kr. Køb under 400kr koster 19kr i fragt. Fysiske varer afsendes indenfor én hverdage. Digitale varer leveres med det samme pr. mail: Vi sender med både DAO og GLS.

Retur:
Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.
Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk Eller fange os i chatten

Gå til kontakt 

Gå til FAQ

Tilføj kr. 449,00 til kurven og få gratis fragt!

Du får:
– 96 piktogrammer med forskellige emner incl blanke kort, hvor du selv kan tilføje. Kortene er 350 g papir med kachering (tyndt lag plastik). De måler 5 x 5 cm. Der er 3 toilet, 3 handvask, 2 børste tænder og resten er der en af.