Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

Strukturpakke

kr. 959,00 Inkl. moms

Pakken indeholder:

–  Hverdagstavlen
Min dagsplan
Min kalender

Som en del af varen medfølger et digitalt hæfte omkring konflikter med børn samt brug af piktogrammer. Der medfølger også velcro, som du selv skal sætte på, samt en vejledning til opsætning.

Målgruppe: 3-12 år

  • Struktur og forudsigelighed
  • Klare forventninger
  • Færre konflikter
  • Faste rutiner
  • Dit barn bliver mere selvhjulpen
  • Sprogudvikling igennem samtaler
  • Tidsfornemmelse og årets gang

Den store strukturpakke findes også i blå og jordfarvet.

Der findes også en mini strukturpakke, som består af en mindre hverdagstavle, min ugeplan og min dag. Den kan du finde her.

Se længere nede på siden for mere information, og hvordan plakaterne/tavlerne hænges op.

På lager

Fragt, levering eller hjælp?

Fragt er gratis er ved køb over 400kr. Køb under 400kr koster 19kr i fragt. Fysiske varer afsendes indenfor én hverdage. Digitale varer leveres med det samme pr. mail: Vi sender med både DAO og GLS.

Retur:
Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.
Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk Eller fange os i chatten

Gå til kontakt 

Gå til FAQ

Tilføj kr. 449,00 til kurven og få gratis fragt!

“Hverdagstavlen”

Hverdagstavlen er vores forslag til at få talt sammen og sat ord på dagligdagen med dit barn. Hver dag udfylder I felterne sammen med de små brikker, der sættes fast med den medfølgende velcro. Tavlen kan både bruges hjemme, i en dagpleje, skole eller en børnehave.

Tavlen indbyder til at tale om:
– Dagene i ugen
– Dato og måneder
– Helligedage mm
– Årstider
– Vejret og temperaturen
– Dagens humør (Kan jo tages op flere gange om dagen)

Du får her:
– 85 forskellige kort til hverdagstavlen incl. blanke kort, som du selv kan tegne på. Kortene er 3,5cm x 3,5cm og er 350 g papir med kachering (tyndt lag plastik).
-Velcro i cirkler, som sættes på materialet.
– Hverdagstavlen, som en plakatstickers, der er let både at sætte op og tage ned igen. Et stort klistermærke, som kan sættes på flade overfalder. Den måler 61 x 28 cm.

Vær opmærksom på, at du selv skal sætte velcrodutterne på materialet, når det er modtaget.
Da plakaten er selvklæbende skal den sættes på forsigtigt, så der ikke kommer luftbobler under. Det er muligt at korrigere lidt undervejs, men undlad at fjerne hele bagsiden på en gang. Tag lidt ad gangen og sæt det fast på en plan overflade.
Den kan sættes på både helt blanke overfalder eller lidt ujævn på gipsvægge. Formentlig også på ruflede overflader, men da det ikke er testet, garanterer vi ikke her. Plakaten tages let ned igen uden at rive væggen med! Den kan formentlig sættes op igen, men med tiden vil klisteret bag forsvinde ved at tage den op og ned flere gange. Den kan dog stadig hænges op på en opslagstavle med nåle så.

“Min dagsplan”

Rigtig mange har forespurgt piktogrammen til at visualisere dagen til sit barn. Piktogrammer er et fantastisk værktøj, som giver struktur, synlighed og forudsigelig for dit barn. Det skaber færre konflikter og ro hos dit barn at vide, hvad der skal foregå. Desuden gør piktogrammer det lettere for dit barn at hjælpe til med at tage tøj på, når piktogrammerne tydeligt viser, hvad der skal tages på. Brug piktogrammerne i perioder, hver dag eller indenfor forskellige områder af hverdagen for at visualisere og skabe en mere gnidningsfri hverdag. Der medfølger 6 blanke kort. Der vil sandsynligvis være kort, som du ikke skal bruge til dit barn, disse kan du vende om og selv skrive eller tegne på.

Du får:
– 96 piktogrammer med forskellige emner incl blanke kort, hvor du selv kan tilføje. Kortene er 350 g papir med kachering (tyndt lag plastik).
Plakat-stickers i 61 x 25cm. Plakat med klister bagpå, som er let at sætte op på forholdsvise jævne overflader.
Velcro til 96 kort samt velcrobånd til plakaten.

Min kalender

Min kalender er en selvklæbende kalender til børn i alderen 3år til 12 år. Den er perfekt til børn, der gerne vil have struktur og visuel støtte i hverdagen. Tavlen er udviklet med udgangspunkt i børns hverdag, og hvad der fylder for dem. Kalenderen indeholder over 100 brikker med blandt andet skole, SFO, skiftedag, læge, tandlæge, mor henter, far henter, bedsteforældre henter, børnehave, legeaftale, sove ude, besøg og familiehygge. Se billeder for alle varianter.

Plakaten er lavet sammen med en masse forældre, der er kommet med input. Kalenderen tager særlig hensyn til skilsmissebørn, da der er 2 kort med til “skiftedag”, som vi ved fylder meget for mange af de børn.

Kalenderen egner sig desuden til børn med autisme.

De små tilhørende kort måler 3×3 cm.

Du får:
– 121 piktogrammer med forskellige emner incl blanke kort, hvor du selv kan tilføje. Kortene er 350 g papir med kachering (tyndt lag plastik).
Plakat-stickers i 61 x 27,5cm. Plakat med klister bagpå, som er let at sætte op på forholdsvise jævne overflader. Den kan let justeret og tages ned igen. Den kan tåle at blive flyttet et par gange, hvis overfladen holdes ren.
Velcro til alle kort samt plakaten.

Her kan du se en video, hvor jeg forklarer, hvordan plakaten hænges op.

Skulle den stadig ikke hæfte helt, kan du varme limen op med en føntørrer eller putte lidt lim i hjørnerne.

Relaterede varer