Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

Fleksible rutineflapper x 4

kr. 349,00 Inkl. moms

(1 kundeanmeldelse)

De fleksible rutineflapper er et piktogramsystem, hvor du har mulighed for at sammensætte rutiner, pligter,  opgaver og ting, der skal huskes præcis, som det passer i jeres hverdag.

Med rutineflapperne motiveres dit barn med flapperne, der vippes op, når en opgave er udført.

Vores rutineflapper har allerede gjort hverdagen lettere for mange børnefamilier, men I har også efterspurgt et system, hvor man selv kan bestemme rækkefølgen som i dette nye system.

Mulighederne er næsten uendelige, du kan blandt andet lave rutineflapper med borddækning, at tage tøj på, morgenes rutiner, aftenens rutiner, dit barns opgaver om eftermiddagen, ugens pligter, hvad dit barn skal huske i tasken, hvad der skal huskes inden næste dag osv.

Der medfølger 4 store rutineflapper og små piktogramkort. De store rutineflapper har alle 7 flapper og har overskrifterne 2 x “Mine rutiner”, 1 x “Husk” og 1 x “Mine pligter”. De måler 22,5 cm x 15cm.

De små piktogrambilleder måler 3 x 3 cm og der medfølger 66 billeder samt 2 blanke.

Der medfølger velcro til systemet.

 

Fragt og levering

Vi sender med både DAO og GLS. Du har flere valgmuligheder herunder: Hjemmelevering, Erhverv eller til pakkeshop.
Hvis du køber for en virksomhed med levering til en erhvervsadresse, anbefaler vi at bruge GLS Erhverv.

Fragt er gratis er ved køb over 449kr.

Digitale varer leveres pr. mail med det sammen til din mail. Husk at skrive din mail korrekt.

Fysiske varer afsendes indenfor 1-2 hverdage.

Returnering

Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.

Returporto samt risiko ved returnering er købers ansvar. Vi anbefaler at sende som pakke, da der så er tracking og forsikring på.

Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Læs mere

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til varen, eller har du brug for hjælp til at vælge de rigtige produkter. Uanset hvad, er du velkommen til at kontakte os!

Du kan altid skrive til os på kontakt@legoglektie.dk.

Eller fange os i chatten her på siden 

Gå til kontakt 
Gå til FAQ

Tilføj kr. 449,00 til kurven og få gratis fragt!

100 % sikker betaling

Garanteret sjov læring

1 anmeldelse af Fleksible rutineflapper x 4

  1. Rikke (verificeret ejer)

    De her rutineflapper har helt seriøst taget både vores morgenrutine før skole og vores putterutine om aften til helt nye højder! Det at man kan henvise til “rutinen” har gjort at alt er forudsigeligt og trygt. Vi tager rutinerne med når vi fx skal sove et andet sted end hjemme, og det gør det langt lettere at putte i en “fremmed” seng.
    Om morgen skal man ikke gentage sig selv en milliard gange (få gentagelser kan dog ikke undgås) og det gør virkelig det hele langt mere behageligt, både for min søn og mig. Vi har fundet tid og overskud på de områder der før var stressende og et rent mareridt at komme igennem.
    For min søn har det givet en selvstændighed og en succes oplevelse, og han kommer og viser mig stolt at nu er alle flapper oppe/lukkede. Også opgaver som før var helt umulige at få igennem uden høje protester, som tandbørstningen, er nu en del af rutinen og der er nærmest ingen brok over dette.
    Jeg er virkelig helt oppe og køre over hvor helt fantastiske de her flapper er, og jeg kommer til at købe dem igen, når dem vi har er blevet slidt. Bedste køb jeg har fortaget i meget lang tid! Kan kun anbefalde det til alle forældre der overvejer det! Virkelig alle pengene værd!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.