Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

“Fra skole”-rutine – piktogrammer

kr. 99,00 Inkl. moms

“Fra skole” rutinen kender de fleste familier nok, som en entré, der er fyldt op med sko, jakke, taske og resterne af en varm madpakke.

Derfor udviklede vi denne rutine – faktisk til vores eget barn, så han lettere kunne huske de rutiner, han har, når han er kommet hjem. Samtidig bliver han motiveret af at nå en opgave, og vi får en entré som kan passeres uden brækkede ben.

Hver gang en opgave er løst klistres flappen op, og dit barn får en stjerne. Som en del af varen medfølger et digitalt hæfte omkring konflikter med børn samt brug af piktogrammer.

Hvis du ikke skal bruge alle billederne, skal du blot lade stjerne sidde oppe. På den måde kan den varieres fra dag til dag.

Inden brug anbefaler vi, at du giver den et hårdt buk og tryk og derefter påsætter velcroen. Du kan med fordel lade rutineflappen ligge i pres natten over inden brug, for at være sikker på at limen på velcroen tager godt fat.

Se længere nede på siden for mere information.

På lager

Fragt, levering eller hjælp?

Fragt er gratis er ved køb over 400kr. Køb under 400kr koster 19kr i fragt. Fysiske varer afsendes indenfor én hverdage. Digitale varer leveres med det samme pr. mail: Vi sender med både DAO og GLS.

Retur:
Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.
Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk Eller fange os i chatten

Gå til kontakt 

Gå til FAQ

Tilføj kr. 449,00 til kurven og få gratis fragt!

Rutineflappen er knap 20 cm bred. Der medfølger velcrodutter, som man selv sætter på. Rutineflappen er kacheret karton lavet på et trykkeri, dvs der er en tynd plastikoverflade

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Fra skole”-rutine – piktogrammer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.