Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

ADHD-pakken – hjælpemidler

kr. 1.395,00 Inkl. moms

Børn med ADHD har ofte forskellige udfordringer, som kan påvirke hverdagen og trivslen. Pakken har fokus på at dit barn lærer at genkende følelser hos sig selv og andre mennesker. Pakken er med til at gøre hverdagen mere overskuelig og skabe mere struktur. I pakken finder du også hjælpemidler, som kan støtte dit barn til at finde ro.

Pakken indeholder:

Børn med ADHD kan ofte være impulsstyret. Det betyder at dit barn nogle gange kan komme ud i nogle uheldige situationer, hvor der ikke er tænkt over eventuelle konsekvenser. I pakken finder du derfor et vendespil med følelser og humør. Det kan træne……

På lager

Fragt, levering eller hjælp?

Fragt er gratis er ved køb over 400kr. Køb under 400kr koster 19kr i fragt. Fysiske varer afsendes indenfor én hverdage. Digitale varer leveres med det samme pr. mail: Vi sender med både DAO og GLS.

Retur:
Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.
Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk Eller fange os i chatten

Gå til kontakt 

Gå til FAQ

Tilføj kr. 449,00 til kurven og få gratis fragt!

Børn med ADHD kan ofte være impulsstyret. Det betyder at dit barn nogle gange kan komme ud i nogle uheldige situationer, hvor der ikke er tænkt over eventuelle konsekvenser. I pakken finder du derfor et vendespil med følelser og humør. Det kan træne dit barn i, at kunne genkende andres ansigtsudtryk og andres følelser. Ved at kunne genkende andre og ens egne følelser, kan dit barn få nemmere ved at navigere i det sociale samspil med sine kammerater. De 2 samtaletavler leder også op til, at dit barn får en forståelse for sine følelser og hvad man kan gøre i forskellige situationer.

Dit barn kan have svært ved at fastholde koncentrationen, og have svært ved at sidde stille. I pakken er der en læselineal, som bidrager til at din barn lettere kan overskue at læse en tekst, da opmærksomhedspunktet mindskes og dermed kan læsningen blive mere overskuelig. Dit barn kan også have meget uro i kroppen og svært ved at finde ro. Derfor er der 4 sanserør, som kan virke beroligende for dit barn. At have uro i kroppen kan være ubehageligt og irriterende for et barn med ADHD. For at mindske uroen, kan dit barn stimuleres med playfoam, som også findes i pakken.

Børn med ADHD kan have svært ved at modtage mange beskeder på én gang, og have have svært ved at overskue dagen. For at gøre dagligdagen mere overskuelig for både dig og dit barn, får du i denne pakke en “min dagsplan”. Plakaten er et super godt hjælpemiddel, som kan hjælpe dit barn med at få overblik over, hvordan dagen forløber. Sammen med dit barn kan du udvælge hvilke piktogrammer, der passer til jeres hverdag, og på den måde får dit barn visualiseret dagens forløb. En fornemmelse af tiden, er der mange børn som har svært ved. Timeren med farvekode, kan være en stor støtte for dit barn, for at få en fornemmelse af, hvor lang tid noget tager. Det kan både være, hvor lang tid dit barn må se tv, eller hvor lang tid der er til, at I skal ud af døren. På den måde kan både du og dit barn slippe for gentagelser og skabe færre konflikter i hverdagen.

Et høreværn, som er med i pakken, er et super godt hjælpemiddel til at børn med ADHD. Hvis der bliver for meget støj omkring dem, uanset om det er i børnehaven, skolen eller steder hvor der er mange mennesker, kan et høreværn støtte dit barn i at kunne være i det.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ADHD-pakken – hjælpemidler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.