Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

Morgen- og aftenrutine blå (struktur og motivation)

kr. 189,00 Inkl. moms

Her får du en samlet pakke med 2 af vores rutineflapper, som er morgen- og aftenrutinen.

Både morgen- og aftenrutinen kan nemt blive kaotiske og konfliktfyldte. Børn kan ikke tage imod lige så mange oplysninger som os voksne, og derfor kan der komme mange gentagelser og frustrationer. Med disse to rutineflapper kan du skabe rammer og struktur, så dit barn får et overblik over, hvad der skal ske og hvornår det skal ske. De hjælper dit barn med at få en følelse af forudsigelighed og at kunne selv.

Morgenrutinen kan hjælpe med at skabe en rolig god start på dagen, hvor der også bliver tid til at tale sammen om dagen. Aftenrutinen kan hjælpe dit barn med at falde til ro og forberede dit barn på at skulle i seng.

Med disse to forudtrykte rutineflapper kan du vinkle farvel til konflikter, frustrationer og gentagelser, og sige pænt goddag til forudsigelighed, et mere selvhjulpent barn og mere tid til nærvær med dit barn.

Hver gang en opgave løses, klistres flappen op, og dit barn får en stjerne. Det kan virke motiverende for dit barn, at skulle udføre en fysisk handling, og samtidig kunne se, hvor langt de er i rutinen. Hvis du ikke skal bruge alle piktogrammerne, kan du blot lade stjernen sidde op. På den måde kan den varieres fra dag til dag, eller hvis nogle dage er anderledes.

Hvis dit barn skal på overnatning eller der er ferie, kan det stadig være en god ide at holde fast i morgen- og aftenrutinen for at mindske de skift der må være. Barnet er i forvejen i uvante rammer, og derfor kan genkendelighed og struktur hjælpe med en mere flydende overgang mellem ændringerne i hverdagen.

Inden brug anbefaler vi, at du giver den et hårdt buk og tryk og derefter påsætter velcroen. Du kan med fordel lade rutineflappen ligge i pres natten over inden brug, for at være sikker på at limen på velcroen tager godt fat.

Se længere nede på siden for mere information.

På lager

Fragt, levering eller hjælp?

Fragt er gratis er ved køb over 400kr. Køb under 400kr koster 19kr i fragt. Fysiske varer afsendes indenfor én hverdage. Digitale varer leveres med det samme pr. mail: Vi sender med både DAO og GLS.

Retur:
Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.
Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk Eller fange os i chatten

Gå til kontakt 

Gå til FAQ

Jubii, du har opnået gratis fragt!

Køb og få pakkerabat på disse:

kr. 189,00 Inkl. moms
kr. 94,05 Inkl. moms
kr. 94,05 Inkl. moms
kr. 65,55 Inkl. moms
kr. 442,65 Inkl. moms
For 4 produkter

Rutineflapperne er knap 20 cm bred. Der medfølger velcrodutter, som man selv sætter på. Rutineflapperne er kacheret karton lavet på et trykkeri, dvs. der er en tynd plastikoverflade

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Morgen- og aftenrutine blå (struktur og motivation)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.