Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

Pakke til specialklasser

Original price was: kr. 3.672,00.Current price is: kr. 2.899,00. Inkl. moms

Få gang i sproget og de styrkede læreplaner på stuerne i din institution!
Besparelsen er 20% i denne pakke.

Institutionspakke 2” indeholder:

Bemærk at prisen er incl. moms

Læs mere nedenfor.

Fragt, levering eller hjælp?

Fragt er gratis er ved køb over 400kr. Køb under 400kr koster 19kr i fragt. Fysiske varer afsendes indenfor én hverdage. Digitale varer leveres med det samme pr. mail: Vi sender med både DAO og GLS.

Retur:
Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.
Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk Eller fange os i chatten

Gå til kontakt 

Gå til FAQ

Tilføj kr. 400,00 til kurven og få gratis fragt!

“Hverdagstavlen”

Hverdagstavlen er vores forslag til at få talt sammen og sat ord på dagligdagen med dit barn. Hver dag udfylder I felterne sammen med de små brikker, der sættes fast med den medfølgende velcro. Tavlen kan både bruges hjemme, i en dagpleje, skole eller en børnehave.

Tavlen indbyder til at tale om:
– Dagene i ugen
– Dato og måneder
– Helligedage mm
– Årstider
– Vejret og temperaturen
– Dagens humør (Kan jo tages op flere gange om dagen)

Du får her:

  • 85 forskellige kort til hverdagstavlen incl. blanke kort, som du selv kan tegne på. Kortene er 3,5cm x 3,5cm og er 350 g papir med kachering (tyndt lag plastik).
  • Velcro i cirkler, som sættes på materialet.
  • Hverdagstavlen, som en plakatstickers, der er let både at sætte op og tage ned igen. Et stort klistermærke, som kan sættes på flade overfalder. Den måler 61 x 28 cm.

Vær opmærksom på, at du selv skal sætte velcrodutterne på materialet, når det er modtaget. De bløde velcro skal på plakaten, de stive velcro skal på brikkerne.
Da plakaten er selvklæbende skal den sættes på forsigtigt, så der ikke kommer luftbobler under. Det er muligt at korrigere lidt undervejs, men undlad at fjerne hele bagsiden på en gang. Tag lidt ad gangen og sæt det fast på en plan overflade.
Den kan sættes på både helt blanke overfalder eller lidt ujævn på gipsvægge. Formentlig også på ruflede overflader, men da det ikke er testet, garanterer vi ikke her. Plakaten tages let ned igen uden at rive væggen med! Den kan formentlig sættes op igen, men med tiden vil klisteret bag forsvinde ved at tage den op og ned flere gange. Den kan dog stadig hænges op på en opslagstavle med nåle så.

“Min dagsplan”

Rigtig mange har forespurgt piktogrammen til at visualisere dagen til sit barn. Piktogrammer er et fantastisk værktøj, som giver struktur, synlighed og forudsigelig for dit barn. Det skaber færre konflikter og ro hos dit barn at vide, hvad der skal foregå. Desuden gør piktogrammer det lettere for dit barn at hjælpe til med at tage tøj på, når piktogrammerne tydeligt viser, hvad der skal tages på. Brug piktogrammerne i perioder, hver dag eller indenfor forskellige områder af hverdagen for at visualisere og skabe en mere gnidningsfri hverdag. 

Du får:
– 96 piktogrammer med forskellige emner incl blanke kort, hvor du selv kan tilføje. Kortene er 350 g papir med kachering (tyndt lag plastik).

– Plakat-stickers i 61 x 25cm. Plakat med klister bagpå, som er let at sætte op på forholdsvise jævne overflader.

– Velcro til 96 kort samt velcrobånd til plakaten.

Sprogkort 1

Sprogkort er et helt system, som kan bruges til at udvikle dit barns sprog, forståelsen, ordkendskab samt begyndende tal og bogstaver. Der medfølger en økologisk bomuldspose til opbevaring. Sprogsystemet er niveau 1. Det findes også i Niveau 2.

Målgruppe:
 Fra 2 år til 8 år.

Materialet har indbyttet en natur progression i takt med at dit barn bliver større og lærer mere. De 100 billedkort passer alle til forskellige store kort og kan kombineres på uendelig mange måder.

Der er i alt 15 kort på 19cm x 12 cm med et emne på begge sider ligesom der er 100 små kort (3,5cm x 3,5cm) med billeder med. Kortene er trykt på karton og kacheret (tyndt lag plastik over). Kortene sættes fast med runde velcrobrikker, som medfølger – dog skal du selv sætte dem på. (De stive velcro skal på de små billedkort, de bløde skal på de store kort)

Niveau 1: Samtale om de 100 billedkort – udvide ordforrådet, genkende billeder.
Niveau 2: Samtale og lave små historier om de 100 billedkort.
Niveau 3: Farver – find de 8 store kort med farver og lad dit barn sortere og fastsætte billedkorteene på de rigtige kort. Start med få kort ad gangen.
Niveau 4: Kategorisering af sproget – Transport, gårdens dyr, havets dyr, beklædning.
Niveau 5: Kategorisering af sproget 2 – Kæledyr, frugt, grøntsager, Afrikas dyr, indenfor, udenfor, drikkevare.
Niveau 6: Motorisk udvikling samt sproglige udvikling i samtalen om hvem, der går til hvem – Tegn vejen.
Niveau 7: Krop og sundhed (kategorisering) –  Sund og usund
Niveau 8: Matematisk opmærksomhed – Former, tal, tæl ben.
Niveau 9: Bogstaver og bogstavers lyde – Hvad starter med…

Her er lidt kombinationer og emneområder, som også kan bruges med dit barn.

Dyr: Havets dyr, gårdens dyr, kæledyr, Afrikas dyr.
Mad: Drikkelse, grønt, grønt, sund, usund.
Ord: Modsætninger og dyr, modsætninger og transport, føles og dyr, føles og brugt, føles og beklædning, tempo og dyr, tempo og transport.
Tal: Tal – find 10’er vennerne.
Tal: Tal kan både laves, hvor tallet sættes på eller billedekort med antallet sættes på – den med 6 træer sættes på 6- tallet.
Bogstaver: Starter med…1, starter med…2.
Bogstaver: Sorter de 100 billedkort i bunker efter startbogstaver
Farver: Grå, gul, lille, rød, grøn, blå, orange og hvid.
Forkert: Sæt billedkortene på et stort kort og lad dit barn udvælge, hvilken en, der ikke passer ind under kategorien.

Jo flere af både de store kort og små kort du inddrager med dit barn, jo svære bliver det for dit barn.

Store talkort

Kortene indeholder rigtig mange muligheder og kan bruges i alderen 3-7 år, så de kan altså bruge i mange år. Der medfølger 1 nøglering, hvis man ønsker dem samlet. Kortene er 19 x 12 cm.

Der er mulighed for at arbejde med følgende på disse kort:

  • Finmotorik
  • Tal
  • Talkendskab
  • Matematiske begreber (stor/lille/bred/smal/mange/få)
  • Tælle
  • Geometriske former
  • Plus

Dinosaur

72 små gummi/plastik dyr, som kan bruges til tællelege, tal og mængder og bare kreativ leg.

Vendespil

Vendespil med følelser, som er meget brugbare til især børn i alderen 3 – 7 år. Mange børn synes det er svært både at udtrykke egne følelser og aflæse andre, derfor kan disse brikker være med til at hjælpe dit barn. Brug desuden kortene til sprogstimulering.

Brikkerne kan bruges til flere forskellige lege og spil: 
– Almindeligt vendespil.
– Læg brikkerne i en pose og træk et kort. Lad dit barn efterligne humøret på kortet.
– Lad dit barn finde humøret for i dag i bunken af kort.
– Læg kortene ud på bordet med forsiden op ad, og bed dit barn finde brikken med fx. en trist dreng.
– Lad dit barn beskrive farver, køn, alder, humør på kortene og dermed sprogsitumlerer ligesom samtale omkring brikkerne er vigtige.

Dette vendespil er lavet med 30 brikker (2 x 15) på kraftig karton og med afrundet hjørne. De måler 5 x 5 cm.

Aktivbogen

Aktiv læringsbogen er en del af en serie af bøger, hvor dit barn skal være aktiv i læringen. Bogen her er færdigtrykt på et dansk trykkeri. Alt du skal gøre er, at sætte de tilhørende velcrodutter på kortene og bogen.

Bogen er super til at gøre dit barn aktiv samtidig med at læringen bliver sjov og legende. Bogen kan bruges fra 3 år, hvor der blandt andet kan matches farver og former. I takt med at dit barn bliver ældre kan flere emner tages i brug. Hvis dit barn er 6-7år kan hele bogen bruges.

Emnerne er:

– Sammensætte ord
– Rim
– Udvikling
– Tal
– Talrække
– Talmængder
– Konsonanter
– Vokaler
– Humør og kropsprog
– Former
– Find dyret
– Match sommerfuglen
– Farver
– Farvekombinationer
– Modsætninger
– Find halvdelen

Bogen indeholder 9 sider med 16 forskellige emner samt 132 små kort med svarbilleder og bogstaver. Desuden medfølger der 4 m velcrobånd samt 132 sæt velcro til at sætte i bogen, som billederne viser.

Målgruppe: Fra 3 – 7 år.

Bogen er A4. De små kort er 2,5 x 2,5 cm og kan med fordel klippes langs billederne.

Store bogstav- og ordkort

28 færdiglavet skrivekort med en masse muligheder, som er perfekte til førskole eller skolebarnet.

I pakken her køber du kortene færdiglavet. Kortene er kacheret dvs. de har et tyndt lag plastik over (ikke laminering), hvor det er muligt at skrive på og viske ud med en tusch/marker.

Kortene indeholder rigtig mange muligheder og kan bruges i alderen 5 – 9 år, så de kan altså bruge i mange år. Der medfølger 1 nøglering, hvis man ønsker dem samlet. Kortene er 19 x 12 cm. “w” er ikke på disse kort, da det er et engelsk bogstav og indgår kun i engelske ord, som vi har adapteret i det dansk sprog. “w” medfølger i de små bogstavkort. 

Brug dem sådan:
– Kør med fingeren ovenpå de store bogstaver.
– Skriv bogstavet med små og store bogstaver.
– Find bogstavet gemt i kassen øverst.
– Form bogstavet med modellervoks og læg det på pladen.

Sprogkort 2

Vores sprogudviklingskort er et system, som kan bruges til at udvikle dit barns sprog, forståelsen, ordkendskab og sammenhænge. Der medfølger en økologisk bomuldspose til opbevaring. Systemet her er niveau 2. Niveau 1 finder du her.

Materialet har indbyttet en natur progression i takt med at dit barn bliver større og lærer mere. De 84 små billedkort passer til forskellige store kort og flere af dem, kan bruges på flere store kort.

Der er i alt 14 kort (28 emner) på 18cm x 11 cm med et emne på begge sider. De små kort (3,5cm x 3,5cm) med billeder med. Kortene er trykt på karton og kacheret (tyndt lag plastik over). Kortene sættes fast med runde velcrobrikker, som medfølger – dog skal du selv sætte dem på. (De stive velcro skal på de små billedkort, de bløde skal på de store kort)

Emnerne på kortene er:

De 5 sanser; se, lytte, smage, dufte og føle.

10 jobs og hvad de indeholder.

2 “mønstre” – fortsæt systemet.

2 farvekombiner – hvilke farver kombineres hvor?

5 “Hvad er…?” – find ting som er forskellige ting.

2 former – find ting med formerne.

2 materialer – hvilket materiale er tingene lavet af?