Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

Bogstavtavlen – aktiv bogstavplakat

kr. 299,00 Inkl. moms

Så har vi fået den sprit nye bogstavtavle klar! Tavlen er som vores andre tavler tænkte til at aktivere dit barn og indbyde til læring på en sjov måde. Hæng plakaten et synligt sted, så I ofte kan tale om bogstaverne og I kan bruge plakaten, som en del af dagligdagen.

Målgruppe: 4-7år

  • Bogstavkendskab
  • Bogstavers lyde
  • Legende læring
  • Læring i hverdagen

På lager

Fragt og levering

Vi sender med både DAO og GLS. Du har flere valgmuligheder herunder: Hjemmelevering, Erhverv eller til pakkeshop.
Hvis du køber for en virksomhed med levering til en erhvervsadresse, anbefaler vi at bruge GLS Erhverv.

Fragt er gratis er ved køb over 449kr. Ellers 29kr.

Digitale varer leveres pr. mail med det sammen til din mail. Husk at skrive din mail korrekt.

Fysiske varer afsendes indenfor 1-2 hverdage.

Returnering

Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.

Returporto samt risiko ved returnering er købers ansvar. Vi anbefaler at sende som pakke, da der så er tracking og forsikring på.

Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Læs mere

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til varen, eller har du brug for hjælp til at vælge de rigtige produkter. Uanset hvad, er du velkommen til at kontakte os!

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk

Eller fange os i chatten her på siden 

Gå til kontakt 
Gå til FAQ

Tilføj kr. 449,00 til kurven og få gratis fragt!

Du får:
– 56 bogstavkort med med alfabetet med sorte og små bogstaver. Kortene er 350 g papir med kachering (tyndt lag plastik). De måler 2,5 x 2,5 cm.
Plakat-stickers i 61 x 29cm. Plakat med klister bagpå, som er let at sætte op på forholdsvise jævne overflader.
Velcro til 56 bogstavkort samt velcrobånd og velcrodutter til plakaten.

Niveau 1: Lad dit barn sætte de små bogstaver på tavlen de rigtige steder. Start evt med dit barns navne eller de røde vokaler og tag de blå konsonanter efterfølgende. Det vigtige er, at opgaven ikke bliver uoverskuelig. Gem de små bogstavkort i huset, lad dit barn finde dem og sæt dem korrekt. Træk bogstavernerne op af en pose for at gøre det spændende og sæt dem korrekt. Husk at øve bogstavernes navne, når de sættes op.

Niveau 2: Lad dit barn sætte en større mængde af de bogstaverne på tavlen de rigtige steder. Fyld hele tavlen korrekt op med bogstaverne, men byt rundt på nogle stykker. Lad dit barn finde fejlene. Gem gerne eller træk bogstaverne op igen, men hvor du lader flere bogstaver indgår end niveau 1.

Niveau 3: Lad dit barn bygge små ord på velcrobåndet nederst på plakaten fx is, hus, bil, ko, bi, si, sol, lyn. Du bygger nogle korte og kendte ord på velcrobåndet, hvor det første bogstav mangler. Sig ordet til dit barn, og lad det lytte sig frem til det bogstav, der mangler Byg ord på båndet, hvor fx vokalen mangler og lad dit barn finde den korrekte røde vokal.

Vær opmærksom på, at du selv skal sætte velcrodutterne på materialet, når det er modtaget. De stive velcro skal på plakaten, de bløde velcro skal på brikkerne.
Da plakaten er selvklæbende skal den sættes på forsigtigt, så der ikke kommer luftbobler under. Det er muligt at korrigere lidt undervejs, men undlad at fjerne hele bagsiden på en gang. Tag lidt ad gangen og sæt det fast på en plan overflade.
Den kan sættes på både helt blanke overfalder eller lidt ujævn på gipsvægge. Formentlig også på ruflede overflader, men da det ikke er testet, garanterer vi ikke her. Plakaten tages let ned igen uden at rive væggen med! Den kan formentlig sættes op igen, men med tiden vil klisteret bag forsvinde ved at tage den op og ned flere gange. Den kan dog stadig hænges op på en opslagstavle med nåle så.