Bogstavtavlen – aktiv bogstavplakat

DKK 299,00 Inkl. moms

Så har vi fået den sprit nye bogstavtavle klar! Tavlen er som vores andre tavler tænkte til at aktivere dit barn og indbyde til læring på en sjov måde. Hæng plakaten et synligt sted, så I ofte kan tale om bogstaverne og I kan bruge plakaten, som en del af dagligdagen.

Målgruppe: 4-7år

  • Bogstavkendskab
  • Bogstavers lyde
  • Legende læring
  • Læring i hverdagen

Du får:
– 56 bogstavkort med med alfabetet med sorte og små bogstaver. Kortene er 350 g papir med kachering (tyndt lag plastik). De måler 2,5 x 2,5 cm.
Plakat-stickers i 61 x 29cm. Plakat med klister bagpå, som er let at sætte op på forholdsvise jævne overflader.
Velcro til 56 bogstavkort samt velcrobånd og velcrodutter til plakaten.

Niveau 1:
Lad dit barn sætte de små bogstaver på tavlen, de rigtige steder. Start evt med dit barns navne eller de røde vokaler og tag de blå konsonanter efterfølgende.
Sæt bogstaverne på velcrostrimlen nederst, gem kortene i huset eller træk dem op af en pose for at gøre det endnu mere spændende.

Niveau 2:
Lad dit barn sætte de store bogstaver på tavlen de rigtige steder. Gem evt bogstaverne i huset, så det bliver en skattejagt. Hvor hurtigt kan bogstaverne findes og placeres?

Niveau 3:
Lad dit barn bygge ord på velcrobåndet nederst på plakaten.
Byg ord på båndet, hvor vokalen mangler og lad dit barn finde den korrekte røde vokal.
Byt rundt på bogstaverne på tavlen, så der er fejl i opsætningen og lad dit barn finde fejlen. 

Vær opmærksom på, at du selv skal sætte velcrodutterne på materialet, når det er modtaget. De bløde velcro skal på plakaten, de stive velcro skal på brikkerne.
Da plakaten er selvklæbende skal den sættes på forsigtigt, så der ikke kommer luftbobler under. Det er muligt at korrigere lidt undervejs, men undlad at fjerne hele bagsiden på en gang. Tag lidt ad gangen og sæt det fast på en plan overflade.
Den kan sættes på både helt blanke overfalder eller lidt ujævn på gipsvægge. Formentlig også på ruflede overflader, men da det ikke er testet, garanterer vi ikke her. Plakaten tages let ned igen uden at rive væggen med! Den kan formentlig sættes op igen, men med tiden vil klisteret bag forsvinde ved at tage den op og ned flere gange. Den kan dog stadig hænges op på en opslagstavle med nåle så.

Scroll til toppen