120 ords tavle med 120 ord – visuel læring

DKK 249,00 Inkl. moms

120 ords tavlen er perfekt til dit barn i 0. klasse, 1. klasse og 2. klasse. Her skal dit barn blandt andet lære at læse, hvilket er en kompliceret proces. Tavlen her hjælper dig med at lære dit barn de 120 meste brugte danske ord i børnebøger. Når dit barn kan læse disse ord, kan det læse 50 procent af en tekst i en børnebog. Derfor gør skoler meget ud af at øve og lære disse ord udenad.

Tavlen her kan du hænge op hjemme og sætte ordene ind i husene i takt med, at de skal læres. Du kan bruge tavlen, som du vil og sætte ordene som du vil. Men tavlen er tænkt til at skulle vise:
Rødt hus = ordet er ikke lært endnu
Gule hus = ordet kan næsten læses
Grønt hus = ordet kan læses.
Dit barn flytter så ordene rundt i takt med at de læres. Denne måde at lære de 120 ord på er både motiverende og sjov for dit barn og lettere for dig at holde styr på ordene.

Målgruppe: 5-9år

  • Lær de 120 ord
  • Læs 50% af en tekst
  • Motivation
  • Lær at læse

 

Du får:
– 120 ord tavle 61 x 27cm med klister på bagsiden (stickers). Kan let tages af og på.
– 120 ord printet og lamineret. DU KLIPPER SELV.
– 24o små veltrodutter til tavlen og kortene, så de let kan flyttes rundt.
– Vedhæftet din ordrebekræftelse er de 120 ord, så de kan printes i større eller hvis der skal bruges nye.

Kortene klipper du selv ud i den form og størrelse du ønsker. I din ordrebekræftelse er vedlagt dokument med ordene, hvis du får brug for dem igen. Jeg har valgt at klippe dem runde, som velcrodutten, så der er plads til flere ord i huset. Plakaten kan sættes op på glatte og jævne overflader, hvis du ønsker at kunne flytte den rundt kan det med fordel sættes på karton, der sættes op med nåle.

Vægt 0.3 kg
Scroll til toppen