Fri fragt fra 449 kr
100 % sikker betaling
30 dages fuld returret
Prismatch

Læringsjulekalender 3-4 år (Print selv)

kr. 49,00 Inkl. moms

24 sammenhængende julehistorier med opgaver, som sendes til din mail og er klar til print.

Julekalenderen handler om Nissen Knud Nis, der gerne vil være julemand, men det kræver en ganske særlig nisse! Så julemanden sender Knud Nis ud i børnenes verden på en masse missioner, oplevelser og opgaver, så han kan bevise, at han kan blive den næste julemand.

Til hver dag i december får dit barn en lille del af historien om Knud Nis og en mission til Knud Nis og dit barn, der har et læringselement. Det kan være læring omkring alt fra geometri, finmotorik og tal til årstider, bogstaver og følelser. 

Kalenderen er lavet i 4 niveauer.

Niveau 3 – 4år

Niveau 4 – 5 år

Niveau 6 – 7 år

Niveau 8 – 9år

Julekalenderne har den samme historie om Knud Nis, men opgaverne er tilpasset dit barns alder. Nogle af opgaverne er ikke differentieret, da det ikke giver mening, nogle har store ændringer og andre har små ændringer. Skriv til mig, hvis du er i tvivl om, hvilken alder der passer dit barn bedst.

Fragt, levering eller hjælp?

Fragt er gratis er ved køb over 400kr. Køb under 400kr koster 19kr i fragt. Fysiske varer afsendes indenfor én hverdage. Digitale varer leveres med det samme pr. mail: Vi sender med både DAO og GLS.

Retur:
Vi bytter og returnerer altid fysiske varer indenfor 30 dage.
Varen skal være ubrugt og i original stand.
Varer, som leveres digitalt, kan ikke returneres.

Brug for hjælp?

Du kan altid skrive til os på kundeservice@legoglektie.dk Eller fange os i chatten

Gå til kontakt 

Gå til FAQ

Tilføj kr. 400,00 til kurven og få gratis fragt!

Værd at vide:

 • Læringsjulekalenderen er lavet til børn og deres forældre til at bruge hjemme. Dog kan den bruges i skolen og institutioner med lidt tilpasninger.
 • Historien om Nissen Knud Nis er den samme i de 4 niveauer, men opgaverne varierer i niveau og indhold afhængig af aldersgruppen.
  • Husk at julekalenderen er købt af dig personligt, så den må ikke deles med andre ift copyright.
  • Husk at børn er forskellige! For nogle børn er opgaverne og formuleringerne lette, for andre er de svære. Børn  der har samme alder, kan sjældent det samme. Derfor er aldersinddelingen vejledende. Hvis du har brug for hjælp til at vurdere, om dit barn følger den “normale” inddeling, så send mig en besked.
  • Julekalenderen er oprindeligt lavet til vores dreng på 5 år. Jeg har på efterspørgsel udvidet den til flere aldersgrupper. Derfor er kalenderen ikke afprøvet til alle aldre, men den er selvfølgelig gennemlæst og rettet til. Så du finder nok nogle slåfejl, skriv dem gerne til mig, så retter jeg, så julekalenderen er endnu skarpere næste år.

  Vejledning

  Du skal bruge følgende i løbet af december:

  • Magasiner eller reklamer med ansigter.
  • Balloner ca 5-10 stk
  • Printer til at printe opgaver og evt historien.
  • Lim
  • Saks
  • Udendørs kridt.

  Husk at sætte tid af til at lave opgaverne om morgenen eller om eftermiddagen. Hvis opgaven er for stor en dag, så spring den over eller gem den til weekenden. Det er bedre end at presse den igennem. Husk at det skal være hyggeligt og sjovt at lære:)

  Udvid opgaverne i den retning dit barn går  – læs evt mit indlæg om “Grib nysgerrigheden” på legoglektie.dk.