Kriblekongens Legelærred

DKK 349,00 Inkl. moms

OBS på at leveringstiden kan være 1-14 dage ved mange bestillinger, da de produceres på en storprinter og kapaciteten skal kunne følge med. Oftest ved det være normal leveringtid, som ved alle andre produkter.

I samarbejde med fantastiske @Kriblekongen på Instagram har vi udviklet dette unikke legelærred! Lærred måler 250 cm x 30 og kan rulles sammen, så det fylder næsten igenting. Materialet er kraftigt lærred, som er stærkt og robust.

Kriblekongens Legelærred har et utal af muligheder og giver dit barn mulighed for at være kreativ i legen samtidigt med det lærer. Du kan inddrage de ting, som I har derhjemme til legene, eller du kan tilkøbe bogstavkortene, talkortene eller de små insekter her (Begrænset antal!). Legelærredet kan også bruges sammen med kortene her.

Desuden medfølger der en digital fil, som vedhæftes din ordrebekræftelse. I filen er der 6 sider med figurer, prikkort og andet, som kan bruges sammen med dugen.

Se billederne for inspiration til brugen. Lærredet indeholder følgende emner;
– Bogstaver; Vokaler er røde, konsonanter er blå. Find bogstaver, ord der starter med bogstaver, find vokaler, find konsonanter, brug bogstakortene til at matche.
– Farver; brug farverne ved former og figurer eller verdenskortet.
– Verdenskort; stil dyr, der hvor de lever, tal om dyr, eller farvesorter med farverne på kortet. Lande, byerne, kontinenter.
– Former og figurer; Geometriske former og farvesorter.
– Tal og talmængden; Find tallet, find talmængden, brug talkort og find det rigtige sted, læg rigtige antal på tallene.
– Plus og Minus; Lav regnestykker med talkortene eller mere visuelt med ineskterne, lego, knapper eller hvad du har hjemme.
– Klokken; Lav viserne med modelervoks, blyanter eller snor.
– Spilleplade til 3 på stribe, kapløb eller kryds og bolle. Felterne bruges også til at skrive ord.
– Centimeter og meter; måletbådet er 100cm og passer i størrelsen. Mål hvor lang ting er. 

Lærred kan tørres over med en våd klud eller skylles, vær dog opmærksom på at det IKKE på lægges samme eller vrides, da farven, så kan smitte af. Vær opmærksom på at modellervoks sætter sig lidt fast i lærredet. Hvis der tegnes eller skrives på lærret, kan det ikke vaskes af igen.

Scroll til toppen