120 ords tavle (skolebrug)

DKK 599,00 Inkl. moms

120 ords tavlen er perfekt til 0. klasse, 1. klasse og 2. klasse.  Tavlen her hjælper med at lære børn de 120 meste brugte danske ord i børnebøger. Når børn kan læse disse ord, kan det læse 50 procent af en tekst i en børnebog. Derfor gør skoler meget ud af at øve og lære disse ord udenad.
Tavlen her kan du hænge op i klassen og sætte ordene ind i husene i takt med, at de skal læres. Du kan bruge tavlen, som du vil og sætte ordene som du vil. Men tavlen er tænkt til at skulle vise:
Rødt hus = ordet er ikke lært endnu
Gule hus = ordet kan næsten læses
Grønt hus = ordet kan læses.
Børnene flytter så ordene rundt i takt med at de læres. Denne måde at lære de 120 ord på er både motiverende og sjovt for børn og lettere for dig at holde styr på ordene.

Der medfølger: 
– 120 ord tavle 137 x 60cm med klister på bagsiden (stickers). Kan let tages af og på.
– 120 ord printet og lamineret i skriftstørrelse 30. DU KLIPPER SELV.
– 24o små veltrodutter til tavlen og kortene, så de let kan flyttes rundt.
– Vedhæftet dokument sendt til din mail, hvor du selv kan printe ordene større.

Se den lille tavle til hjemmebrug her. 

Tavlen måler 137 x 60 cm. Kortene med de 120 ord klipper du selv ud i den form og størrelse du ønsker.  Jeg har valgt at klippe dem runde, som velcrodutten, så der er plads til flere ord i huset. Plakaten kan sættes op på glatte og jævne overflader, hvis du ønsker at kunne flytte den rundt kan det med fordel sættes på karton, der sættes op med nåle.

Scroll til toppen